Thursday, May 5, 2011

I PHONE 4 / BLACkBERRY BOLD / TORCH ?

Ok SIRYESS !! sangat memerlukan bantuan readers2, tu pon kalau ada yang jengok2 blog ni la T-T

Tolongg wehh ! pada sesapa yang penah atau sedang guna smartphone.. boleh tak share kan
apa2 yang menarik tentang smartphone ni.. sekarang tengah konpius nak memilih sama ada blakberry Bold, Torch takpon Iphone ! wuaaaa plisss..

Incik tunang memang dok aim Iphone4 dah. tp disebabkan aku ni kekampungan so macam kekok la guna touch2 skriin ni, besala jakun x penah guna.. nanti takot terhegeh2 nak tekan segala application tuu, macam renyahhh jaa nak touch2 ..... wuwuwuwuwuuwu =.=''

tapi bila tengok balek macam SUKAAAAA.. orang cakap ''mula2 memang la x gheti nanti lama2 ok la.. sapa2 pon mula dari 0 KAN !'' huhuhu =|

DAN dalam masa yang sama jugak, aku minat blakcberry.. tapi tak sure which 1 lagi better.
dari segi Price memang la menang kat Torch kan.. tapi tamau tau tu.. nak taw kelebihan & keburukan both.. & kalau sesapa yang memang ada experience guna smartphone ni share2 la k.
plisssssssssssssss.....


haaa kalau ada mana2 blog or kat memana yang boleh review pasal ketiga2 smartphone ni harap boleh share or tinggalkan Link.. k :)











ok datss all sayanggg2 ku.. *dan2 sayang* hahaha =p

7 comments:

  1. a'ahh kan.. sama la.. tp tataw mana lg best.
    bold/ torch..huhu

    ReplyDelete
  2. Iphone le... leh calen angry bird.. stage 2-5.. hehee.. :)

    ReplyDelete
  3. hahahaha.. angry bird kt on9 pon ada.. tayah iphone pon leh..hehe

    ReplyDelete
  4. MY ADVISE:

    dear anati,
    bagi sue sendiri...BB is the best smartphone untuk kita yang kaki internet...because dia akan 24hours online..memang best tak rugi pakai BB.kelebihan dia, kalau ada member yang bb memang save coz boleh chat dengan depa secara free.Then fb secara online..email online..boleh sms, mms macam biasa cuma dia kurang ada 3g jer...

    tapi klu i-phone nie dia yang best is application dalam dia tapi keburukan dia...hanya boleh terima mms dari i-phone jer..klu dari yang lain memang tak boleh terima..then klu nak 3g pun sama juga kena i-phone jugak...for sue dia tak mesra alam..

    advise beli BB..tak kisah model apa.macam sue pakai curve3g...okay jugak...

    but terpulang pada anda nak pilih yang mana..tapi sue saran beli bb..nanti boleh kita chat free :)

    ReplyDelete
  5. sue: tu la kan.. mcm bb lagi bestt..
    lg pon bila tgk2 balek mostly pompn banyak pakai bb. laki lebih suka iphone sbb banyak application kan.. umm tengok la mcm mana nanti..

    thanksss sue !

    ReplyDelete
  6. welcome....belilah bb nanti add saya :)

    ReplyDelete