Thursday, December 1, 2011

Persiapan Meraikan Chenta Episod 5 : Kad Kahwengg !

Assalamualaikum.


Disebabkan secara rasminya kad banyak yang dah aku edarkan expecially untuk yang dok jauh sebab aku bagi by post. so entry kalini just nak update pasal kad kahwin aku.. sebelum tu.. kawan2 rapat mahupun terdekat nanti aku kasi by hand ok.. sabaqq kenduri cheq sebulan lagi. & bagi mana yang tak sempat, aku jemput kat sini jela & insyaAllah dekat nak kenduri aku invite lain by Fb =)



Ok yang kat antas ni adalah contoh kad kawen aku.. actually kad ni sekeping je , i mean depan & belakang.. ala2 mcm poskad. tapi kad aku gedabak tak macam kad kawen. dah jadi macam kad besday mahupun kad raya.. hahha & kaler jugak bukan lah hitam putih. mana yang dah dapat tau la kaler apa.. jengg jengg jengg..


Ramai yang cakap kad ni comell .. comell ke ? hahaha.. tak macam kad kawen pon,macam budak2 kan.. hehe =p ahhh peduli apa aku memang muda lagi pon. atleast tak la typical kad kawen yang wajib berbunga2 bagai.. sikit kelainan la..


Aku buat kad ni sekeping je (depan belakang) atas faktor penjimatan $$.. w'pon murah, kad ni penuh dengan makna.. ecehh.. Malahh kaler kad ni jugak merupakan warna tema wedding kami =))


So jemput la datang kenduri aku pada 2/1/12 di Kompleks Masyarakat Penyayang Penang.



# Doa2 kan lah supaya segelanya berjalan dengan lancar & selamat.. doakan jugak untuk kebahgian aku & future hasben aku :) aminnn...


2 comments:

  1. ala cute jer kad kawin hihi..nice2:-)....
    selamat pengantin baru in advance hihi...semoga kekal selamanya amin:-).........

    ReplyDelete
  2. Jangan lupa send utk REd Gincu juga yer

    ReplyDelete