Monday, April 11, 2011

Ada Mee Di Sebalik UDANG !

Salam uolss..

memalam buta ni nothing much to update just nak Show off & menjeleskan & meterliurkan anda anda sekalian dengan makanan yg heaven ini ! haha


Meyh tengok !


MEE UDANG ! jeles ?? OH pliss dont :p
ini dinamakan 'Ada mee di Sebalik UDANG' ! :p

Kalau dah sampai tinggal kulit udang je paham2 la rasanyaa yee.. keke


No wonderlah pp ku sepenoh udang di pinggan mee.
makan non-stop ! =.='

Amboi2 dak mat ni, dapat udang sampai x ngiraukan camera comelku ini. hihi

Future Parents in law.. insyaAllah :)


Thankss to my lovely fiance & his parentss sebab bawak me ikut kesana sini membeli langsir, tak lupa juga dengan mee udang yang sedap tuuuuuuu ! mee udang dah sedap + orang belanja bertambah la kesedapannya ok. heee

dah jeles ? .. what? ? tak jeless langsung pon. Ahh peduli apa kan. janji aku dapat.
Kau ada ?? :P

2 comments:

  1. mee udang pak ngah yg kat sg dua tue ka weyh ?
    yg tpi jln tue ka ?

    ReplyDelete